Xerrada a Lleida “Lluita i presó”

El proper dimecres 6 de març a les 19’30h, durem a terme una xerrada-debat a La Baula, organitzada per CDR Noguerola-Diputació. Entre d’altres coses, es parlarà de quina és la funció dels grups anticarcelaris, què sustenta el sistema penal i penitenciari i reflexionarem entorn a la divisió creada de pres polític/pres comú.
També es comentarà la situació de diferents persones preses amb les que tenim contacte, així com la taula reivindicativa de 12 punts i per la qual presos/es en lluita arreu de l’Estat han dut ha terme ja diverses vagues de fam coordinades, malgrat el silenci dels mitjans de comunicació.
Es vol crear un espai de debat i reflexió entorn a què és la presó, i perquè pensem que la lluita contra aquesta és una peça clau dins la lluita contra l’autoritarisme i la dominació.

———————————————————————————————

El próximo miércoles 6 de marzo a las 19’30h, llevaremos a cabo una charladebate en La Baula, organizada por CDR NoguerolaDiputació. Entre otras cosas, se hablará de cuál es la función de los grupos anticarcelarios, qué sustenta el sistema penal y penitenciario y reflexionaremos en torno a la división creada de preso político/preso común. También se comentará la situación de distintas personas presas con las que tenemos contacto, así como la tabla reivindicativa de 12 puntos por la cual presos/as en lucha de todo el Estado han llevado ha cabo ya varias huelgas de hambre coordinadas, a pesar del silencio de los medios de comunicación.
Se quiere crear un espacio de debate y reflexión en torno a qué es la prisión, y porqué pensamos que la lucha contra ella es una pieza clave dentro de la lucha contra el autoritarismo y la dominación.