Resum de la jornada del dissabte 30 a Santa Coloma de Gramanet

El passat dissabte 30 de novembre vam estar al CSOA Estudi Nou, a Santa Coloma de Gramanet per a parlar de les presons; concretament, de la vaga de fam rotativa que s’està duent a terme des del passat 1 de setembre per part de presxs en lluita de tot l’Estat.

Vam començar a les 18’00 amb un taller de postals per a enviar a dins el murs, tan a presxs del llistat per la proposta de lluita col·lectiva, com altres persones preses amb les que tenim contacte de diferents presons de Catalunya i de l’Estat. Al acabar, es va estar parlant de la vaga de fam rotativa. Fent un repàs d’altres experiències de lluita comuna que s’han donat a dins les presons, de les 14 reivindicacions i d’on neixen, en qué consisteix aquesta vaga coordinada i quina és la tasca dels grups de suport. A les 21’30 van començar els concerts.

Moltes gràcies al CSOA per a cedir l’espai i també a les persones que van animar-se a organitzar aquesta jornada i col·laborar en la difusió de la lluita que s’està desenvolupant dins aquests centres opacs d’extermini.