Aquest 1r de maig, presxs en lluita!

Actes que organitzem a Lleida en suport a la vaga de fam col·lectiva que diverses persones preses a diferents centres de reclusió de l’Estat iniciaran el proper 1 de maig. Volem així aprofitar també per a visibilitzar les 12 reivincicacions (més info a: www.tokata.info) i difondre el discurs i la lluita anticarcelaria. Us animem a totes a venir!

Ni presos, ni preses, ni murs, ni reixes!

“Aquest proper 1 de maig, presxs de diferents presons de l’Estat iniciaran una vaga de fam col·lectiva, que s’allargarà entre una i dues setmanes. L’objectiu principal és la visibilització de la taula reivindicativa de 12 punts que va néixer fa dos anys, fruit de la comunicació entre preses, però també amb persones i grups de fora els murs. Des de llavors, diverses preses realitzen dejunis mensuals, denuncies, vagues de pati i comunicats explicant les situacions de maltracte i les condicions dins les presons, i altres accions per a seguir amb la reivindicació d’aquests 12 punts, així com la lluita per la seva vida i dignitat, i el no-sometiment a l’estructura carcelaria que busca anul·lar les persones. Aquesta vaga de fam col·lectiva és un pas més, i també pretén que grups de suport, col·lectius i persones individuals mostrin el seu recolzament a les preses que duen a terme aquesta iniciativa.

Els constants «problemes» de comunicació, que s’encarreguen de perpetuar i mantenir carcellers i altres personatges de l’engranatge judicial i penitenciari, sovint dificulten la relació i el diàleg dins-fora, i també entre les mateixes preses. Així doncs, i encara amb més motiu, us animem a sumar-vos com considereu oportú a la lluita per a exigir aquests 12 punts, a mostrar la vostra solidaritat amb totes les persones preses, i a difondre un discurs i una pràctica de crítica a les presons i a aquest sistema totalitari basat en el càstig i la por.”