Presos i preses en vaga de fam!

Varies persones preses a diferents centres de reclusió de l’Estat inicien una vaga de fam col·lectiva de l’1 al 10 d’octubre (o de l’1 al 5 d’octubre les que estan pitjor de salut). L’objectiu és la visibilització i la reivindicació de 12 punts, així com la denúncia de les situacions de maltracte, abusos, vulneració de drets i desatenció sanitària que caracteritza el sistema penitenciari. Recordem que el passat 1 de maig ja va haver-hi una altra vaga de fam col·lectiva com la d’ara, una vaga negada i silenciada tan pels mitjans de comunicació com per les pròpies institucions penitenciaries.

Animem a totes a informar-vos i difondre aquesta protesta i la llista de 12 punts que des de fa més de dos anys estan reivindicant una serie de presos i preses mitjançant dejunis, vagues de pati, escrits i denúncies. Tot això malgrat els càstigs, l’aïllament, les tortures, el control de les comunicacions, la dispersió i totes les mesures que s’apliquen per evitar la coordinació i la lluita. Tan entre les que estan darrere els murs, com cap a aquelles persones i grups de fora que els donen suport.

Les presons no són la solució a res, només són un lloc on tancar, denigrar i sotmetre a totes aquelles que qüestionen el sistema podrit en el que vivim, o totes aquelles que aquest mateix sistema de misèria considera improductives o que es salten les seves lleis.