Difusió III vaga de fam 2018

Com ja vam difondre anteriorment, del 10 al 25 de desembre s’està duent a terme la 3a vaga de fam col·lectiva d’aquest any 2018, la qual pretén seguir reivindicant una taula de 12 punts, així com denunciar les situacions de maltracte, desatenció i abusos que es produeixen dins les presons.

La VI Marxa de Torxes contra la presó de Ponent que vam realitzar el 24 de novembre, va suposar una inversió de temps, diners i energia que degut a la proximitat de dates amb l’inici d’aquesta nova jornada de lluita dins els murs, no ens ha permès realitzar activitats en relació a la 3a vaga de fam. Malgrat això hem intentat difondre-la, -tot i que de manera menys visible-, ja que veiem important donar una continuïtat a aquestes propostes i accions que neixen de l’altre costat dels murs. És per això que hem portat cartells a bars i locals de Lleida, i també hem enganxat cartells pels els carrers.

A més a més, hem tornat a realitzar una octaveta, la qual hem repartit per les bústies de la ciutat, i també l’hem fet arribar, junt amb un text explicatiu, a totes les persones de la llista de presxs en lluita, així com altres persones preses amb les que tenim contacte malgrat no formar part d’aquesta llista. Per animar-les a sumar-se a aquesta vaga, per a que estiguin informades i per a que rebin el nostre suport des de fora.

 

Desembre 2018