Crònica concentració per Carmen Badía a Lleida 24/04/19

La concentració ha començat a les 12h del migdia d’avui, dimecres 24 d’abril, davant els jutjats de Lleida.

Prop d’una vintena de persones han desplegat una pancarta i han repartit octavetes on es podia llegir el comunicat que explicava el motiu de la concentració.

La concentración ha empezado a las 12h del mediodía de hoy, miércoles 24 de abril, frente a los juzgados de Lleida.

Cerca de una veintena de personas han desplegado una pancarta y han repartido octavillas dónde se podía leer el comunicado que explicaba el motivo de la concentración.

Aquí més info:

https://suportpresxslleida.noblogs.org/post/2019/04/23/convocatoria-en-lleida-en-apoyo-a-carmen-el-dia-24/

Així, s’ha fet partícep a més gent sobre el que estàvem fent allà, alhora que es feia el mateix a Madrid (davant IIPP), a Saragossa (davant els jutjats) i a Tarragona (davant la subdelegació del govern).

Así, se ha hecho partícipe a más gente sobre lo que estábamos haciendo allí, a la vez que se hacía lo mismo en Madrid (delante de IIPP), en Zaragoza (delante de los juzgados) y en Tarragona (delante de la subdelegación del gobierno).

Després d’estar prop de mitja hora visibilitzant el cas, la concentració s’ha mogut fins davant les portes dels jutjats de vigilància penitenciària (situats en una altra zona) per seguir amb la denúncia i amb la concentració.

Finalment s’ha avançat, en manifestació, fins a la Plaça Sant Joan, on s’ha llegit el comunicat i s’ha explicat el cas a la gent que passava pel carrer.

Después de estar cerca de media hora visibilizando el caso, la concentración se ha movido hasta delante de las puertas de los juzgados de vigilancia penitenciaria (situados en otra zona) para seguir con la denuncia y con la concentración.

Finalmente, se ha avanzado, en manifestación, hasta la Plaza Sant Joan, donde se ha leído el comunicado y se ha explicado el caso a la gente que pasaba por la calle.