21 NOVEMBRE: CONCENTRACIÓ A LLEIDA per l’excarcelació de les persones preses malaltes

El pròxim dijous 21 de novembre a Lleida es farà una concentració per a demanar l’excarcelació de les persones preses amb malalties greus. Aquesta concentració es durà a terme també a d’altres ciutats de l’Estat, davant els col·legis de metges, o organismes similars.

No oblidem que cada dos dies una persona mor dins aquests centres d’aïllament i extermini. Al 2018 la xifra de persones que van morir dins les presons va augmentar un 43% respecte l’any anterior. Els metges, moltes vegades, actuen com a encobridors dels carcellers, falsejant partes mèdics, receptant pastilles per a qualsevol cosa, distribuint fàrmacs psiquiàtrics a persones que no tenen diagnosticat cap tipus de trastorn mental i callant davant els abusos i els maltractaments. Recordem que des del passat 1 de setembre, presxs en lluita de tot l’estat estan duent a terme una vaga de fam rotativa precisament per demanar l’excarcelació de les persones preses malaltes i per denunciar la desatenció sanitaria.

Exigim implicació, responsabilitat i posicionament al personal sanitari davant la desatenció mèdica i les morts dins les presons!